Predstavitev srebrnega sponzorja

Predstavitev srebrnega sponzorja

Podjetje PILON AEC d.o.o je bilo ustanovljeno leta 2002 in je specializirano za nudenje informacijske podpore za področje BIM v arhitekturi in gradbeništvu. Uvajamo nove standarde za povezovanje arhitekture z drugimi inženirskimi strokami in za optimizacijo energijskih potreb in ogljičnega odtisa arhitekturnega projekta že v njegovi idejni zasnovi. Naše izkušnje nam omogočajo analizo, pripravo rešitve in izobraževanje za področja samega arhitekturnega projektiranja, inženirskih simulacij, priprave projektanskih popisov in vizualizacij.

 

Zastopamo več programskih rešitev za Informacijsko modeliranje gradenj (BIM): programsko orodje Archicad, Platformo za predstavitve BIMx, rešitve za sodelovanje več projektantov na istem projektu BIMcloud, različne dodatna orodja za Archicad (BIMtechTool, ArchiFrame, Reinforcement …), spletno platformo BIMcollab za upravljanje s težavami ali problemi (issue management).

 

Poleg tega ponujamo program SketchUp ter rešitve za izdelavo arhitekturnih vizualizacij Twinmotion, V-Ray in Enscape 3D. Za vse programske rešitve nudimo tako predstavitve delovanja, kot izobraževanja ter kasnejšo podporo pri uporabi.

 

Več o naših rešitvah lahko najdete na www.pilon.si vsa vprašanja pa nam sporočite na info@pilon.si.