Predstavitev zlatega sponzorja

Predstavitev zlatega sponzorja

Predstavitveni_video_2022.mp4

GIC GRADNJE d.o.o.

Družinsko podjetje GIC GRADNJE iz Rogaške Slatine se od ustanovitve, od leta 1990 dalje, uvršča med pomembnejša gradbena podjetja v Sloveniji. Za njimi so dobra tri desetletja poslovanja in več kot tisoč uspešno zaključenih projektov. S svojimi storitvami tako ponujajo celostne rešitve na področju gradbeništva in izpolnjujejo pričakovanja najzahtevnejših naročnikov. V zadnjem letu se lahko pohvalijo s prejemom dveh prestižnih priznanj, direktor Ivan Cajzek je namreč prejel naziv Podjetnik leta 2022, ki ga podeljuje Obrtna zbornica Slovenije. Nedavno pa so prejeli tudi prestižno nagrado GZS za gospodarske in podjetniške dosežke.

POUDAREK NA ZAPOSLENIH

V podjetju GIC GRADNJE dajejo poseben poudarek zaposlenim. Za nenehno izpopolnjevanje njihovega znanja izvajajo redna izobraževanja. Poseben odnos imajo tudi do varnosti in zdravja zaposlenih ter do okolja, v katerem delujejo, zato imajo pridobljenih več certifikatov in dovoljenj, med drugim tudi ISO 9001:2015 za kakovost, ISO 14001:2015 za varstvo okolja, ISO 45001:2018 za varnost in zdravje pri delu.

DIGITALIZACIJA IN NOVA GRADBENA KULTURA

Poslanstvo, ki so si ga zadali v podjetju, je ustvarjanje nove gradbene kulture, saj želijo panogi povrniti zasluženi ugled v vseh javnostih.

ZGODOVINA PODJETJA SO PREDVSEM NJIHOVE REFERENCE

V bogate in obširne reference v 31-letni zgodovini se tako uvršča več kot tisoč uspešno končanih projektov. Nedavno uspešno končani so med drugim Stanovanjsko naselje Dalgona v Podčetrtku, Potniški terminal Fraport na letališču Jožeta Pučnika na Brniku ter garažna hiša v Luki Koper za skladiščenje vozil v velikosti 120.000 m 2 in 10-nadstropna poslovna stavba Zavarovalnice Sava v Mariboru.